” Ik kwam bij Boudewijn omdat ik meer voor mijzelf wilde kiezen. Ik sta altijd in “dienst” van mijn gezin en anderen en koos nooit voor mijzelf. Ik was mijn eigen “ik” kwijt.
Door middel van vier sessies heb ik weer mijn eigen “ik” gevonden. Deze was blijkbaar verstopt door een oud trauma.
Boudewijn prikte er meteen doorheen en we hebben dat trauma ook meteen kunnen oplossen.
Ik ben erg blij dat ik bij Boudewijn langs ben geweest, omdat ik nu  trauma af ben én mijn eigen “ik” weer gevonden heb. En dat in maar vier sessies.
Daarom raad ik Boudewijn zeer zeker aan als je van een trauma af wil komen of ook op zoek bent naar je eigen ik”.

Mvr. Jansen

Ik heb bij Boudewijn coaching gehad op mijn mindset en helderheid rondom wie ik ben en wat ik wil met mijn bedrijf. Boudewijn is een coach die de juiste vragen weet te stellen. Hij zorgt ervoor dat de antwoorden vanuit je intuïtie omhoog komen. Hierdoor zijn en passen de antwoorden helemaal bij jou. Het aanpassen van patronen gebeurd hierdoor vanuit een natuurlijke motivatie.

Marieke Brandse

Ik vond fijn traject, voelde me veilig om dingen te bespreken. Kon/kan daarom ook eerlijk zijn.
Het MP3 tje gebruik ik nog steeds af en toe om te ontspannen als ik bijvoorbeeld veel mee gemaakt heb op mijn werk of bij stressmomenten als mijn hoofd vol zit. Het geeft me ontspanning.

Els Koorn

“Afgelopen september ben ik in een nieuw traject gestapt om een virtuele maagband te zetten. Ik had zoveel verschillende situaties en emoties in een rugzakje wat ik altijd meedroeg. Het was nu tijd om te veranderen. Op het moment dat ik binnenstapte voelde het al als een goede beslissing. De eerste sessie werd mijn maagband gezet en werden bepaalde emoties weggehaald waar ik elke dag mee strugglede. Wat een vrijheid had ik toen ik de deur weer uitstapte. Het enige wat ik wou doen was sporten, gezond eten en vooral water drinken. Na een heel lang proces kan ik met trots zeggen dat ik in no time meer dan 18 kilo afgevallen! Maar het belangrijkste, ik hou weer van mijzelf en ik ga heerlijk door het leven met een open mind. “

Kiki de Klerk