Grip op je gewicht

Afvallen met behulp van een hypnotische (virtuele) maagband

Wat is het?

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om jouw gedachtes te veranderen; het is absoluut geen dieet. Het leert je om nieuwe gewoontes aan te maken die vol te houden zijn. Er is geen ontzegging, je zult bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust en bent in staat om te luisteren naar wat jouw maag je vertelt.

Wat levert het op?

• Gewichtsverlies.
• Inzicht op je overtuigingen en patronen.
• De knop kunnen omzetten.
• Jezelf energieker voelen.
• Met meer energie en fitter opstaan.

Wat nog meer?

In dit programma ga je op fijne wijze aan de slag om de patronen, gewoontes en gedachten die gekoppeld zijn aan eten of andere overtuigingen, te herprogrammeren. Daardoor zullen oude gewoontes eindelijk verdwijnen en dat geeft je een enorm gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. Het zorgt ervoor dat je weer weer lekker in je vel zit, zodat je je weer kunt richten op de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn in jouw leven.

Waarom kiezen voor Boudewijn Bood

Ik werk met diverse methodieken zodat er altijd een werkende methodiek of techniek tussenzit die op jouw lijf is geschreven.
Je krijgt geen kant en klaar product maar een voor jou apart gemaakte sessie.
Geen mens is hetzelfde dus bij mij ook de aanpak niet.
Ik werk vanuit vertrouwen en op basis van ecologie.
Door mijn verscheidenheid aan opleidingen heb ik een verscheidenheid aan goede technieken en methodes in mijn rugzak die ik kan toepassen op de voor jou beste methode om jou te helpen.
Naast werken aan je gewicht werk ik ook aan oude overtuigingen en patronen die ontstaan zijn in je leven maar nu niet meer handig voor je zijn. En gaan we opzoek naar handige werkende patronen die je kunnen helpen naar een verbeterde versie van jezelf.

Het Traject

Wil je meer informatie of een afspraak maken?