Hypnotherapie

Door middel van Trans en Hypnose in gesprek met je eigen onderbewuste

Wat is hypnose?

Ken je dat moment dat je vlak voor dat je gaat slapen je ogen al dicht hebt en toch nog het gevoel dat je wakker bent? Of dat je met je auto naar huis rijdt en dat je vlak voor je thuis bent ontdekt dat je er al bijna bent. En even dat stukje  tussen werk en huis kwijt bent. Of juist dat moment dat je een boek aan het lezen bent of een film aan het kijken en dat je partner al een aantal keer gevraagd hebt of je iets wilt drinken maar je hem of haar niet hebt gehoord? Dat is hypnose.
Hypnose is dus een vorm van trans.
Hypnose is leren communiceren met je onderbewuste

Communiceren met je onderbewuste waar alles is opgeslagen en wat voor een zeer groot deel je gedrag bepaalt. Dat maakt dat hypnose zo effectief en krachtig werkt, het maakt de verandering op onbewust niveau mogelijk. Hierdoor is de verandering vaak blijvend.

Hypnose is een methode om een trance te realiseren en kan worden gebruikt om oplossingen voor je problemen te bieden. Tijdens de hypnose ben je volledig bewust van wat de hypnotiseur zegt, je bent ook zelf in staat om uit deze trance te komen. Hypnose zoals Boudewijn hem toepast is om bepaalde interventies te versterken. Boudewijn is Ericsoniaans Hypnotiseur en werkt ook volgens die ethiek.

Hypnose kan tijdens een coaching toegepast kunnen worden om zo een dieper liggend aspect van je onderbewuste te kunnen aanspreken.

Hypnose-VU-student-EEG

Tijdens een EEGscan op het VU in Amsterdam een student onder hypnose gebracht om zo de studenten te laten zien wat er gebeurd in de hersenen tijdens een hypnose.

Wil je dit ook een keer ervaren?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek