Hypnotische maagverkleining

Afvallen met behulp van een hypnotische (virtuele) maagband.

Wat is het?

Dit programma gebruikt een virtuele maagband en andere technieken om jouw gedachtes te veranderen; het is absoluut geen dieet. Het leert je om nieuwe gewoontes aan te maken die vol te houden zijn. Er is geen ontzegging, je zult bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Je eet bewust en bent in staat om te luisteren naar wat jouw maag je vertelt.

Wat levert het op?

  • Gewichtsverlies.
  • Inzicht op je overtuigingen en patronen.
  • De knop kunnen omzetten.
  • Jezelf energieker voelen.
  • Met meer energie en fitter opstaan.

Wat nog meer?

In dit programma ga je op fijne wijze aan de slag om de patronen, gewoontes en gedachten die gekoppeld zijn aan eten of andere overtuigingen, te herprogrammeren. Daardoor zullen oude gewoontes eindelijk verdwijnen en dat geeft je een enorm gevoel van vrijheid en zelfvertrouwen. Het zorgt ervoor dat je weer weer lekker in je vel zit, zodat je je weer kunt richten op de dingen die werkelijk belangrijk voor je zijn in jouw leven.

Waarom kiezen voor mij?

Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband is geen dieet. Er worden dan ook geen eetvoorschriften voor gesteld. Je weet zelf namelijk heel goed hoe het komt dat je meer kilo’s hebt. Niet eten is niet goed te weinig eten is niet goed en teveel eten is ook niet goed. Dat weten we allemaal. Toch zijn er patronen en overtuigingen ontstaan waardoor we (ja, ik ook) te dik geworden zijn. In het programma gaan we werken aan het herprogrammeren van deze patronen en overtuigingen. Zodat oude gewoontes verdwijnen en jij weer baas bent over je eigen gedrag.

Het Virtuele Maagband traject

Wat nog meer?

Naast het veranderen van patronen ga je ook werken aan jezelf. Hoe je krachtiger zelfverzekerder en vooral plezieriger in het leven gaat staan. Die persoon zijn die je zou willen zijn.

En vooral een periode van verandering zal plaats vinden in dit traject. Zoals de rups die een vlinder werd. Eerst wat onwennig maar steeds beter en mooier door het leven fladderend.

Wil je meer informatie of een afspraak maken?